Dé Noordelijke Motorbeurs

Motorbeurs Groningen 2017 2"Na 22 succesvolle jaren zal voor de 23ste keer Dé Noordelijke Motorbeurs worden gehouden. Met ingang van deze editie is de beurs verhuisd naar de TT-Hall in Assen. Op de verhuizing wordt zeer positief gereageerd door standhouders en bezoekers."
Zo begon het persbericht voor deze beurs vanaf 19 januari...

 

Dansende buffels

DANSENDE BUFFELS  OMSLAG DEF2'Dansende buffels – twee vrouwen, twee zware motoren en 14.000 kilometer' is het relaas van fysiotherapeute Mirjam en haar gelegenheidsvriendin Marika – die gaandeweg een echte vriendin wordt – over hun gezamenlijke motorreis in 2012 van India (terug) naar Nederland.

 

Nieuw: TomTom Rider 450

Ergens in 2005 maakte ik kennis met een TomTom One. Vanaf die dag heb ik nooit meer iemand naar de weg hoeven vragen, in elk geval niet als ik met de TomTom ging. Toen de tweede TomTom Rider in 2013 op de markt kwam en ik die mocht testen, dacht ik: wat kan er anders zijn dan bij de TomTom One? Nou ja, dat was de beleving van de kronkelroute, die ik vervolgens in de Eifel en in Thüringen heb geprobeerd. En die werd verbeterd in de TomTom 400. En nu dan de Rider 450...

 

2017 Aprilia Dorsoduro en Shiver

Breda, 10 april 2017 – Aprilia introduceert dit motorseizoen voor de Dorsoduro en Shiver een nieuwe 900cc V-twin met nog meer vermogen en trekkracht. Inmiddels zijn de prijzen bekend en zijn beide modellen bij de officiële Aprilia-dealer te bestellen.

 

2017 Triumph Street Triple

Maar liefst drie nieuwe modellen van de Street Triple presenteert Triumph. Alle uitgerust met de nieuwe 765-cc driecilinder, die 113 pk (S), 118 pk (R) en 123 pk (RS) gaat leveren. Motorrijden zal nooit meer hetzelfde zijn, claimen de Engelsen...

 

Motorkleding keurmerk per 1 januari 2017

Primeur! Kortgeleden werd bekend dat er een Europees keurmerk voor motorkleding aan zit te komen. Aan CDA-Europarlementariër Wim van de Camp ontlokte Stadsmotor.nl een streefdatum: 1 januari 2017. De kledingbranche is alvast gewaarschuwd! Eisen zullen gesteld gaan worden aan onder andere (de grootte van) reflectievlakken en slijtvastheid van de stof.

Meer nieuws op Stadsmotor.nl


 

Helmtest: LS2 Strobe

Je zult maar motorjeuk krijgen en plotseling een helm willen, maar niet naar buiten durven! Dan is er altijd nog Helmonline.nl, waar je een voor 23:00 uur bestelde helm de volgende dag gratis thuisbezorgd krijgt. Stadsmotor.nl probeert het uit!

 
FacebookTwitter
Voorpagina Relevant nieuws

Disclaimer - Privacy Policy