Test: TomTom Rider 550 (2018)

550-9Het was kort voor de vakantie van dit jaar dat de nieuwe TomTom Rider 550 bij Stadsmotor.nl werd afgeleverd. Een mooier moment was nauwelijks denkbaar, en niet alleen vanwege de vijfdaagse trip naar de Moezel – de vakantie van dit jaar dus – die op het punt stond te beginnen.

Lees meer...

 

Honda CB Day 2018

Honda CB Day LogoIn opvolging van de Honda Adventure Week eerder dit jaar, waarbij alle topmodellen uit het populaire Adventure segment een week lang centraal stonden, kondigt Honda nu de Neo Sports Café Week aan. In de week van 11 t/m 17 juni 2018 staan met name de nieuwe CB's uit de Honda Neo Sport Cafe familie in de spotlight.

Lees meer...

 

The Scalpel bij de dealer

Persbericht! Het scherpste straatwapen arriveert bij de dealers, vergezeld van een collectie officiële KTM PowerParts en KTM PowerWear. De gretig opgewachte KTM 790 DUKE komt nu binnen bij de KTM-dealers! Hij vormt het meest wendbare en technisch geavanceerde straatwapen voor motorrijders die houden van de onvervalste, unieke sensatie van het rijden van een sportieve naked bike. Voor degenen die 'The Scalpel' nog verder willen slijpen naar hun eigen voorkeur is er een uitgebreide lijn van speciaal ontwikkelde KTM PowerParts – plus een speciale lijn KTM PowerWear..

Lees meer...

 

Onwetendheid gehoorschade

PERSBERICHT: Alpine Hearing Protection en KNMV adviseren 24.000 nieuwe motorrijders gehoorbescherming te dragen. In 2017 hebben ruim 24 duizend mensen hun motorrijbewijs gehaald, zo blijkt uit cijfers van het CBS. De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) en Alpine Hearing Protection juichen deze groei toe, maar willen de nieuwe generatie motorrijders tegelijkertijd behoeden voor gehoorschade. Blootstelling aan het harde geluid van windruis op de motor kan namelijk al binnen 7 minuten permanente schade aanrichten. En daar heerst nog veel onwetendheid over volgens gehoorbeschermingsspecialist Alpine.

Lees meer...

 

Minimumvermogen A-examen naar 50 kW

Persbericht: Zoals al eerder gemeld, moeten motoren voor het praktijkexamen A (zwaar) vanaf 1 januari 2019 ten minste 50kW vermogen hebben. Alleen dit jaar mag je dit examen nog doen met een motor die tussen de 40 en 50 kW aan vermogen heeft. Door een overgangsregeling waren A-motoren vanaf 40kW gedurende vijf jaar toegestaan. Op 31 december 2018 eindigt deze regeling en vanaf 1 januari 2019 geldt de wettelijke ondergrens van 50 kW.

Lees meer...

 

BOB-campagne gaat door

Persbericht! Veilig Verkeer Nederland en drankenbranche zetten hun 17-jarige samenwerking op Bob-Campagne voort.

Lees meer...

 

Nieuwe Honda Forza 300 voor 2018

Persbericht: Honda heeft zijn populaire Forza 300 scooter voor 2018 compleet nieuw ontworpen. Met een nieuwe compacte en sportieve styling, gewichtsbesparing en talrijke elektronische verbeteringen, waaronder een elektrisch verstelbaar windscherm, volledige LED verlichting en een optionele 45 liter smart-key topkoffer. Daarnaast heeft de Forza 300 nu Honda Selectable Torque Control (HSTC) –voor het eerst toegepast op een Honda scooter- en een compleet nieuw dashboard.

Lees meer...

 
FacebookTwitter
Voorpagina Relevant nieuws

Disclaimer - Privacy Policy