Driewieler demodagen

Piaggio MP3 LT 300Motordealers zijn enge getatoeëerde mannen met baarden en lang haar in vieze kleren. Bezoekers van motordealers zijn enge getatoeëerde mannen en vrouwen met baarden en lang haar in vieze kleren. Dat is algemeen bekend. Toch? Motorvrezende automobilisten kunnen het ondervinden bij de Piaggio MP3-demodagen in vier Motoportvestigingen, waarvan twee (Wormerveer en Echt) tot de knuffelkring van Stadsmotor.nl behoren.

En dat niet alleen! Automobilisten kunnen zelf onder deskundige leiding op een Piaggio MP3-driewielscooter stappen om aan den lijve te ondervinden hoe moeilijk het nou werkelijk is, met je B-rijbewijs eens geen last hebben van files.
Wij van Stadsmotor.nl zijn er de mensen niet naar om anderen te veroordelen, maar als automobilist ben je wel oliedom als je het niet gaat uitproberen. Waarvan akte.

Persbericht!

Breda, 26 april 2013 – De Motoport-vestigingen in Rotterdam, Echt, Wormerveer en Leek staan in de maanden mei en juni geheel in het teken van de Piaggio MP3 Demoride 2013. In deze periode biedt Motoport automobilisten en motorrijders in samenwerking met Piaggio de mogelijkheid om nader kennis te maken met de Piaggio MP3 LT en MP3 YOUrban. Via uitgebreide proefritmogelijkheden en een speciale MP3-instructeur willen Piaggio en Motoport met name automobilisten overtuigen van de vele voordelen van de Piaggio MP3, die met het autorijbewijs B bestuurd mag worden.

Vier weekenden lang staat elk van de vier Motoport-vestigingen geheel in het teken van de Piaggio MP3, om automobilisten en motorrijders te informeren over de vele voordelen van de MP3 als dagelijks vervoersmiddel. Daarnaast bestaat als onderdeel van de Piaggio MP3 Demoride uiteraard de mogelijkheid om bij de deelnemende Motoport-vestigingen ook op dynamische wijze kennis te maken met de opvallende motorscooters van Piaggio. Daartoe zetten Piaggio en Motoport een groot aantal demo's in, variërend van de praktische en comfortabele MP3 LT tot de extra vlot gestylde en wendbare MP3 YOUrban. Minder ervaren bestuurders kunnen bovendien vertrouwen op de aanwezigheid van een speciale MP3-instructeur, die proefritkandidaten letterlijk en figuurlijk veilig op weg zal helpen en op gezette tijden een korte presentatie geeft over de rijeigenschappen van de Piaggio MP3.

Kalender Piaggio MP3 Demoride
Vier Motoport-dealers nemen in de periode mei-juni deel aan de Piaggio MP3 Demoride 2013, die de vestigingen op de volgende data zal aandoen:
11 mei Motoport Rotterdam
25 mei Motoport Echt
1 juni Motoport Wormerveer
15 juni Motoport Leek

Bezoekers van de Piaggio MP3 Demoride bij de Motoport-vestigingen kunnen zich op deze dagen tussen 10.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur door de MP3-instructeur van Piaggio laten voorlichten over de driewielige motorscooters van Piaggio. Bovendien zal hij hen ook een korte instructie geven over het rijden op de MP3.

Meer informatie over de Piaggio MP3 Demoride 2013 is beschikbaar op de speciale Facebook-pagina.

Succes Piaggio MP3 LT
De afgelopen jaren heeft de Piaggio MP3 in ons land behoorlijk aan populariteit gewonnen door het gebruiksgemak in het hedendaagse verkeer en het feit dat hij gewoon met het B-rijbewijs bestuurd mag worden. Veelal wordt de reistijd voor het woon-werkverkeer met de MP3 aanzienlijk bekort ten opzichte van de auto, omdat de motorscooter van Piaggio eenvoudig tussen de files door te laveren is. Die positieve eigenschappen hebben de Piaggio MP3 LT en de twee jaar geleden gelanceerde YOUrban in ons land indrukwekkende verkoopcijfers bezorgt. Sinds de introductie van de modellen werden er al ruim 1.600 exemplaren van verkocht. Dankzij de specifieke productkenmerken zoals de veiligheid van twee voorwielen en de gecombineerde voetrem zijn deze Piaggio-modellen met het normale autorijbewijs B te besturen, waarmee ze zich onderscheiden van andere motorscooters waarvoor een rijbewijs A verplicht is.

Piaggio levert een uitgebreid aanbod aan 'rijbewijs B approved' MP3-uitvoeringen. De vlot gestylde YOURban-modellen, met een iets kortere wielbasis voor een grotere wendbaarheid in de stad, zijn met name bij een jongere groep kopers populair. De reguliere MP3 LT daarentegen blijft als vanouds een zeer breed publiek aanspreken.

Modelaanbod Piaggio MP3 LT
MP3 YOUrban 300 LT - € 7.619
MP3 YOUrban 300 LT SPORT - € 7.699
MP3 Touring 300 LT - € 8.429
MP3 Sport 300 LT - € 8.429
MP3 Business 300 LT - € 8.529
MP3 Sport 500 LT - € 10.099
MP3 Business 500 LT - € 10.199

MP3 YOUrban
Piaggio MP3 LT 300 Yourban 1

MP3 300 LT
Piaggio MP3 LT 300 1

Meer nieuws op Stadsmotor.nl

 

Aangepast zoeken
FacebookTwitter
Voorpagina Relevant nieuws Driewieler demodagen

Disclaimer - Privacy Policy