Nieuw bij de dealer!

Suzuki Burgman 650 2013 3 2Langzaam maar zeker stromen de nieuwe modellen binnen bij de dealers. Nieuw deze week, de Yamaha FZ8 ABS Race Blu – inclusief inruilactie! – en de moeder van alle maxiscooters: de Suzuki Burgman 650A Executive. Beide lekkerrr in de file.

Yamaha FZ8 ABS Race Blu

yamaha-fz8-abs-inruilpremie-01

De afgelopen week is Yamaha Motor Nederland begonnen met de uitlevering van de zeer gelimiteerde Yamaha FZ8 ABS Race Blu. Door het gebruik van de nieuwe kleur Race Blu, opgebouwd uit twee kleuren die qua design op een speciale manier verwerkt zijn, wordt het geavanceerde design van de FZ8 ABS nog meer benadrukt.

De FZ8 ABS, aangedreven door een hightech motorblok dat ontwikkeld is voor een krachtig koppel en een super responsieve acceleratie, blinkt uit in dynamiek, sportiviteit en hoogstaande kwaliteit. Ondanks dat de FZ8 ABS een motor is die qua vermogen en rijeigenschappen volledig is gericht op prestaties, zult u aangenaam verrast zijn over de comfortabele zitpositie. Door de verstelbare voor- en achtervering biedt de Yamaha FZ8 ABS u tevens ongekende rijkwaliteiten, ideaal voor de dagelijkse praktijk.

Koopt u tussen 20 april en 15 juni 2013 een nieuwe Yamaha FZ8 ABS, dan profiteert u nu bij de Yamaha-dealer van een unieke € 750,- inruilpremie! Voor meer informatie over deze actie kunt u terecht op www.yamaha-motor.nl.

 

Suzuki Burgman 650A Executive!
Suzuki Burgman 650 2013 1

De compleet nieuwe Suzuki Burgman 650A Executive, de limousine onder de motorscooters, staat vanaf nu bij de Suzuki dealer!

Het volledig nieuwe design combineert strakke lijnen met fraaie details als de LED dagrijverlichting, opgelegde Burgman logo's en een chromen afwerking van de uitlaat. De Burgman is niet alleen optisch gewijzigd, maar ook onder de fraaie stroomlijn is de scooter volledig vernieuwd.

Het unieke en comfortabele SECVT transmissiesysteem zorgt voor een uitzonderlijk soepele en efficiënte overbrenging en beschikt over drie standen waaronder een Power Mode voor extra sportiviteit. Bovendien kan er handmatig geschakeld worden door middel van drukknoppen op het stuur. Door de toepassing van nieuwe koppelingsplaten is de rolweerstand van de Burgman verbeterd met maar liefst 35%. Zo is het manoeuvreren, terwijl de motor uit staat, nog gemakkelijker geworden. Ook is de nieuwe Burgman maar liefst 15% zuiniger geworden met als resultaat een gemiddeld verbruik van 1 liter op 20 kilometer.

Uiteraard is de Burgman 650A Executive van alle gemakken voorzien voor een ultiem comfort en gebruiksgemak, waaronder handvat-verwarming, zadelverwarming (instelbaar voor rijder en passagier), een rugsteun voor de passagier, een elektrisch verstelbaar windscherm, elektrisch inkapbare spiegels, verstelbare lende steun, verlichte opbergruimte, extra beveiligd contactslot, helmslot en een fraai weggewerkte handrem.

De Burgman 650A Executive is leverbaar in de kleuren zwart, wit en matgrijs, voor de consumentenprijs van € 11.999,-. Daarnaast zijn diverse aantrekkelijke accessoirepakketten en accessoires leverbaar.

Meer nieuws op Stadsmotor.nl

 

Aangepast zoeken
FacebookTwitter
Voorpagina Relevant nieuws Nieuw bij de dealer!

Disclaimer - Privacy Policy