T-shirt gratis bij Suzuki!

2012 Suzuki V-StromOké, je moet er even een stukje voor rijden op een nieuwe V-Strom of GSR750, maar dan heb je ook wat: een T-shirt!

Menig mens heeft het beter getroffen dan de stafleden van Stadsmotor.nl, want die moeten om de haverklap op nieuwe motorfietsen springen, en krijgen daar niet eens een T-shirt voor! Particulieren hoeven slechts één rondje te rijden op een nieuwe V-Strom of GSR750 en krijgen er meteen eentje. Ondank is 's wereld loon...

T-Shirt actie

Persbericht!

Maak nu een proefrit op de nieuwe V-Strom & GSR750...

En krijg een exclusief T-shirt cadeau!

De nieuwe Suzuki V-Strom 650A en GSR750 staan nu klaar bij de Suzuki dealer voor een uitgebreide proefrit. Test de populaire V-Strom en stijlvolle GSR750 naked bike nu zelf en krijg het exclusieve V-Strom of GSR750 T-shirt t.w.v. € 24,95 cadeau!*.

Op www.suzuki.nl vindt u uw dichtstbijzijnde Suzuki dealer. Simpel en snel online een proefrit aanvragen kan natuurlijk ook via www.suzuki.nl/proefrijden.

De nieuwe V-Strom 650 ABS is er helemaal klaar voor! Superieure stuureigenschappen, ook als het terrein wat moeilijker wordt, meer power, subliem comfort en een schitterend design. Bovendien is de V-Strom leverbaar in de comfortabele Touring en avontuurlijke Black Rhino uitvoering. De 2013 V-Strom is er, naast de vertrouwde zwarte kleurstelling, in drie nieuwe kleuren: blauw, metallic grijs en parelmoer wit vanaf € 9.299,-.

De nieuwe GSR750 combineert een krachtig 106 pk motorblok met een perfecte handling en een oogverblindend design. Bovendien is deze trendy naked bike nu leverbaar met de zekerheid van ABS en in de stijlvolle Street Xtreme uitvoering. De GSR750 is er in het wit, zwart en blauw en in de nieuwe mat zwarte kleurstelling vanaf € 9.499,-

Ook alle andere 2013 Suzuki motoren zijn beschikbaar voor een proefrit bij de Suzuki dealer. Kijk op www.suzuki.nl/proefrijden en selecteer het model van uw keuze!

*Deze actie loopt t/m 31 mei 2013

Meer nieuws op Stadsmotor.nl

 

Aangepast zoeken
FacebookTwitter
Voorpagina Relevant nieuws T-shirt gratis bij Suzuki!

Disclaimer - Privacy Policy