Suzuki Z-Editions

GSR750AZ 3kw rechts blauwwit schaduwMooi rood is niet lelijk, zal Suzuki gedacht hebben, en daarom brengen ze rood-zwarte specials uit van de GSX-R750 en de Hayabusa (die je toch al zelden in de originele kleuren zult vinden). Waarom dan een plaatje erbij van een blauw-witte motor? Da's de GSR750A Z-Edition, en die is nu net in het traditionele Suzuki blauw-wit uitgevoerd...

PERSBERICHT!

Suzuki presenteert exclusieve Z-Editions

In navolging op de GSX-R1000Z-Edition presenteert Suzuki maar liefst drie extra Z-Editions voor 2014!

De Z-Editions kenmerken zich door speciale kleuren en een legio aan bijzondere details, waardoor ze zich op een unieke manier onderscheiden van de standaard uitvoeringen.

Bloedmooi: de Suzuki GSX-R750 Z-Edition

De Suzuki GSX-R750 is in alle opzichten een unieke motor. Al bij de introductie in 1985 werd het meteen duidelijk dat deze 750cc de grondlegger was van een totaal nieuw motorsegment; de supersport klasse. De ultieme versie van deze uitgesproken motor is de nieuwe 2014 GSX-R750 Z-Edition.

De Z-Edition is direct herkenbaar aan de vele speciale onderdelen, waaronder zilverkleurige remklauwen met rode Brembo logo's, rode velgstriping, rood zadel, rood geanodiseerde voorvork delen met daarnaast donker geanodiseerde kettingspanners, vorkpoten en balhoofdmoer. Daarnaast is dit model, net als de reguliere GSX-R750, uitgerust met een lichtgewicht 41mm Showa ''Big Piston'' voorvork, een elektronisch geregelde stuurdemper, radiale Brembo monoblok remmen en verstelbare voetsteunen.
GSX-R750Z rood 3kw schaduw 

Een levende legende: de Suzuki Hayabusa 1300A Z-Edition

Al vanaf de introductie is de Suzuki Hayabusa een iconische motor die als geen ander de gemoederen weet op te zwepen. In de Z-Edition uitvoering is de uitstraling van de Hayabusa alleen maar toegenomen. Dat begint al met de schitterende rood-zwarte kleurstelling die nog eens onderstreept wordt door de opvallende graphics. De rode pinstripes op de velgen, een tweekleurig speciaal voor deze versie ontworpen zadel, matzwarte duo voetsteunen en de donker geanodiseerde kettingspanners, vorkpoten, voorvork onderdelen en balhoofdsmoer maken het beeld van ongeƫvenaarde kracht en prestaties compleet.
Hayabusa 1300AZ 3kw rechts schaduw 

De ultieme straatvechter: de Suzuki GSR750A Z-Edition

De toch al brute uitstraling van de Suzuki GSR750AZ wordt in de Z-Edition verder onderstreept. Deze ultieme Naked Bike, met het van de GSX-R750 afgeleide motorblok, wordt als Z-Edition geleverd in spectaculair blauw/witte Suzuki Racing kleurenschema. Goudkleurig geanodiseerde vorkpoten, rood geanodiseerde voorvork delen en een mat zilver stuur zorgen voor een ongekend sportief uiterlijk dat door de rode achtervorkveer en de blauwe ketting nog eens tot in detail geaccentueerd wordt.
GSR750AZ 3kw rechts blauwwit schaduw 

De 2014 Suzuki Z-Editions zullen medio maart leverbaar worden, de prijsstellingen volgen binnenkort.

 Meer nieuws op Stadsmotor.nl


{jcomments on}

 

Aangepast zoeken
FacebookTwitter
Voorpagina Relevant nieuws Suzuki Z-Editions

Disclaimer - Privacy Policy