Nieuw! De boetes van 2019!

Zoals elk jaar worden ook in 2019 de verkeersboetes geïndexeerd aan inflatie et cetera, zodat ze weer netjes in de pas lopen met uw fors gestegen inkomsten. Toch? Goed. Hoe dan ook... de boetes van 2019 door Stadsmotor.nl gerangschikt op motorvriendelijkheid!

Lees meer...

 

2019 Suzuki Katana!

17-KATANA M0 Action 31PERSBERICHT!

Hightech, met een spraakmakend design. Suzuki toont een wereldprimeur op de InterMot in Keulen: de gloednieuwe Katana. In het ontwerp van deze nieuwe naked bike zitten duidelijke verwijzingen naar de legendarische motorfiets van begin jaren 80. Met de oer-Katana maakte Suzuki destijds niet alleen een designstatement, het was bij zijn introductie in 1981 ook de snelste productiemotorfiets ter wereld.

Lees meer...

 

Test: TomTom Rider 550 (2018)

550-9Het was kort voor de vakantie van dit jaar dat de nieuwe TomTom Rider 550 bij Stadsmotor.nl werd afgeleverd. Een mooier moment was nauwelijks denkbaar, en niet alleen vanwege de vijfdaagse trip naar de Moezel – de vakantie van dit jaar dus – die op het punt stond te beginnen.

Lees meer...

 

Honda CB Day 2018

Honda CB Day LogoIn opvolging van de Honda Adventure Week eerder dit jaar, waarbij alle topmodellen uit het populaire Adventure segment een week lang centraal stonden, kondigt Honda nu de Neo Sports Café Week aan. In de week van 11 t/m 17 juni 2018 staan met name de nieuwe CB's uit de Honda Neo Sport Cafe familie in de spotlight.

Lees meer...

 

The Scalpel bij de dealer

Persbericht! Het scherpste straatwapen arriveert bij de dealers, vergezeld van een collectie officiële KTM PowerParts en KTM PowerWear. De gretig opgewachte KTM 790 DUKE komt nu binnen bij de KTM-dealers! Hij vormt het meest wendbare en technisch geavanceerde straatwapen voor motorrijders die houden van de onvervalste, unieke sensatie van het rijden van een sportieve naked bike. Voor degenen die 'The Scalpel' nog verder willen slijpen naar hun eigen voorkeur is er een uitgebreide lijn van speciaal ontwikkelde KTM PowerParts – plus een speciale lijn KTM PowerWear..

Lees meer...

 

Onwetendheid gehoorschade

PERSBERICHT: Alpine Hearing Protection en KNMV adviseren 24.000 nieuwe motorrijders gehoorbescherming te dragen. In 2017 hebben ruim 24 duizend mensen hun motorrijbewijs gehaald, zo blijkt uit cijfers van het CBS. De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) en Alpine Hearing Protection juichen deze groei toe, maar willen de nieuwe generatie motorrijders tegelijkertijd behoeden voor gehoorschade. Blootstelling aan het harde geluid van windruis op de motor kan namelijk al binnen 7 minuten permanente schade aanrichten. En daar heerst nog veel onwetendheid over volgens gehoorbeschermingsspecialist Alpine.

Lees meer...

 

Minimumvermogen A-examen naar 50 kW

Persbericht: Zoals al eerder gemeld, moeten motoren voor het praktijkexamen A (zwaar) vanaf 1 januari 2019 ten minste 50kW vermogen hebben. Alleen dit jaar mag je dit examen nog doen met een motor die tussen de 40 en 50 kW aan vermogen heeft. Door een overgangsregeling waren A-motoren vanaf 40kW gedurende vijf jaar toegestaan. Op 31 december 2018 eindigt deze regeling en vanaf 1 januari 2019 geldt de wettelijke ondergrens van 50 kW.

Lees meer...

 
FacebookTwitter
Voorpagina Relevant nieuws

Disclaimer - Privacy Policy