Helft Nederlanders ergert zich aan rijgedrag partner

Oisterwijk, 2 juli 2019 – Maar liefst 54 procent van de Nederlanders stoort zich aan het rijgedag van hun partner. Dit blijkt uit onderzoek van Acties.nl onder 1.106 Nederlanders met een relatie, uitgevoerd door Panelwizard. Voor een op de drie ondervraagden is de rijstijl van zijn of haar partner zelfs de aanleiding voor een onderlinge ruzie.

Lees meer...

 

Yamaha NIKEN Tour

NIKEN ABSOmdat we toch allemaal stiekem wel willen weten hoe de 115 PK STERKE Yamaha NIKEN rijdt - en Stadsmotor.nl er nog niets over heeft gezegd - bijgaand de data waarop zelf op de eigenzinnige driewieler geklommen kan worden...

Lees meer...

 

Noordelijke Motorbeurs: 18-20 januari

Het persbericht is alweer wat ouder, maar de Noorderlijke Motorbeurs moet nog beginnen en dus plaatsen we 'm nog maar eens.
Gaat allen! 

Lees meer...

 

Nieuw! De boetes van 2019!

Zoals elk jaar worden ook in 2019 de verkeersboetes geïndexeerd aan inflatie et cetera, zodat ze weer netjes in de pas lopen met uw fors gestegen inkomsten. Toch? Goed. Hoe dan ook... de boetes van 2019 door Stadsmotor.nl gerangschikt op motorvriendelijkheid!

Lees meer...

 

2019 Suzuki Katana!

17-KATANA M0 Action 31PERSBERICHT!

Hightech, met een spraakmakend design. Suzuki toont een wereldprimeur op de InterMot in Keulen: de gloednieuwe Katana. In het ontwerp van deze nieuwe naked bike zitten duidelijke verwijzingen naar de legendarische motorfiets van begin jaren 80. Met de oer-Katana maakte Suzuki destijds niet alleen een designstatement, het was bij zijn introductie in 1981 ook de snelste productiemotorfiets ter wereld.

Lees meer...

 

Test: TomTom Rider 550 (2018)

550-9Het was kort voor de vakantie van dit jaar dat de nieuwe TomTom Rider 550 bij Stadsmotor.nl werd afgeleverd. Een mooier moment was nauwelijks denkbaar, en niet alleen vanwege de vijfdaagse trip naar de Moezel – de vakantie van dit jaar dus – die op het punt stond te beginnen.

Lees meer...

 

Honda CB Day 2018

Honda CB Day LogoIn opvolging van de Honda Adventure Week eerder dit jaar, waarbij alle topmodellen uit het populaire Adventure segment een week lang centraal stonden, kondigt Honda nu de Neo Sports Café Week aan. In de week van 11 t/m 17 juni 2018 staan met name de nieuwe CB's uit de Honda Neo Sport Cafe familie in de spotlight.

Lees meer...

 
FacebookTwitter
Voorpagina Relevant nieuws

Disclaimer - Privacy Policy