Ducati op A2-rijbewijs

ducati rijlesDucati's mogen de reputatie hebben wrede sportmotoren te zijn, dar geldt natuurlijk alleen voor de dikke dingen. Op een klein Monstertje kun je prima toeren en zelfs je eerste kilometers maken, bijvoorbeeld in een 35kW-uitvoering voor het A2-rijbewijs. En raad eens? Ducati gaat dat nog aantrekkelijk maken ook.
 

PERSBERICHT!

Ducati support nieuwe motorrijders en jongeren met A2-rijbewijs
Ducati denkt ook aan de nieuwe motorrijders en jongeren met een A2-rijbewijs door verschillende initiatieven. Ducati biedt voor deze laatste groep de Monster 696 en Monster 796, de Hypermotard (SP) en de Hyperstrada aan in 35kW-uitvoering, zodat deze voldoen aan de eisen van het A2-rijbewijs. Zo kan de droom van jonge motorrijders realiteit worden, om op een motor te rijden die bekend staat om de dynamische rijkwaliteit, het design en het kenmerkende geluid.

Ducati sponsort het rijbewijs
Van 1 maart tot en met 31 juli komt Ducati de kosten voor het rijbewijs met € 700 tegemoet voor alle nieuwe motorrijders die hun motorrijbewijs maximaal twee jaar geleden hebben gehaald. De € 700 wordt terugbetaald bij aankoop van een nieuwe Monster 696, Monster 796, Hypermotard (SP) of een Hyperstrada.

ducati rijles

Ook voor meisjes! (Duc Monster 796, 2013)

IMG-20130726-WA0000

 

Aangepast zoeken
FacebookTwitter
Voorpagina Relevant nieuws Ducati op A2-rijbewijs

Disclaimer - Privacy Policy